Zelenina zapékaná s červenou kari pastou
Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny
- 400 g drobných brambor
- 350 g ružičkové kapusty
- 1 pórek
- 3 vejce
- 3 lžíce jogurtu
- 3 lžíce mléka
- 1 červená kari pasta (50 g)
- sůl
Postup Zelenina zapékaná s červenou kari pastou
Postup přípravy receptu
-
Zemiačky umyjeme a so šupkou nakrájame na polovice.
Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel.
Zeleninu dáme do vymasteného pekáčika.
Posypeme na kolieska nakrájaným pórom aj so zelenou časťou. Jemne osolíme.
Podlejeme ½ dl vody a zakryté dusíme v rúre na 180°C asi 20 minút.
Rozšľaháme vajcia, mlieko, jogurt a kari pastu a zalejeme zeleninu.
Pečieme odkryté, kým vajcia nestuhnú.
Podávame so zeleninovým šalátom alebo čerstvou zeleninou.