Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

400 g drobných brambor
350 g ružičkové kapusty
1 pórek
3 vejce
3 lžíce jogurtu
3 lžíce mléka
1 červená kari pasta (50 g)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Zemiačky umyjeme a so šupkou nakrájame na polovice.

  2. Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel.

  3. Zeleninu dáme do vymasteného pekáčika.

  4. Posypeme na kolieska nakrájaným pórom aj so zelenou časťou. Jemne osolíme.

  5. Podlejeme ½ dl vody a zakryté dusíme v rúre na 180°C asi 20 minút.

  6. Rozšľaháme vajcia, mlieko, jogurt a kari pastu a zalejeme zeleninu.

  7. Pečieme odkryté, kým vajcia nestuhnú.

  8. Podávame so zeleninovým šalátom alebo čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!