Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
Recepty, RybySuroviny
- Jakékoliv uzené ryby (já měla takové rozlámané kusy)
- mořská sůl
- petržel
- česnek
- citronová tráva
- uzená sůl
- fenykl
- voda (podle množství ryb)
Postup Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
Postup přípravy receptu
-
Uzené ryby, můžeme natrhat na menší kusy dáme do pekáče, docela hutně posypeme kořením, buď originálního, nebo si ho uděláme doma smícháním: mořské soli, petržele, propasírovaného česneku, citronovou trávou, uzenou solí a fenyklem.
Podlijeme vodou, dáme do horké trouby a tak půl hodiny zapečeme na 200-250°C a ještě mezi pečením 1x podlijeme vodou, aby měly ryby šťávu a nebyly suché.