Zapečená rýže s kuřecími srdíčky

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

rýže
250 g srdíčka kuřecí
mražená zeleninová směs (mrkev, žampiony, celer atd.)
cibule
Podravka
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí srdíčka očistíme a povaříme v osolené vodě s Podravkou do změknutí.

  2. Mezitím v jiném kastrůlku osmahneme na sluneč. oleji cibuli s trochou mražené zeleninové směsi do polévky.

  3. Potom přidáme propláchnutou rýži a uvařená srdíčka.

  4. Vše lehce promícháme, přilijeme vývar ze srdíček, případně přisolíme, přiklopíme pokličkou a zapečeme cca 45 minut při 140°C.

  5. Můžeme posypat sýrem. Dobrou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!