Výborná domácí tatarská omáčka
Recepty, OmáčkySuroviny
- malá sklenice majonézy (nejlépe hellmans)
- 1 malá cibule (nebo 1/2 sřední cibule)
- 1-2 nakládané domácí okurky (dle chuti)
- 8-12 kaparů (dle velikosti)
- sardelová pasta
- 1 lžíce plnotučná hořčice
- sůl
- pepř
- cukr
Postup Výborná domácí tatarská omáčka
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na velejemno, okurky nakrájíme na kostky a společně s kapary prolisujeme do majonézy lisem na česnek.
Přidáme hořčici a malé množství sardelové pasty (doporučuji opatrnost, ale její přínos je exkluzivní), přidáme malou špetku soli, velkou špetku cukru a trochu pepře.
Vše smícháme a případně dochutíme. Podáváme za studena.