Výborná domácí tatarská omáčka

Recepty, Omáčky

Suroviny

malá sklenice majonézy (nejlépe hellmans)
1 malá cibule (nebo 1/2 sřední cibule)
1-2 nakládané domácí okurky (dle chuti)
8-12 kaparů (dle velikosti)
sardelová pasta
1 lžíce plnotučná hořčice
sůl
pepř
cukr

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na velejemno, okurky nakrájíme na kostky a společně s kapary prolisujeme do majonézy lisem na česnek.

  2. Přidáme hořčici a malé množství sardelové pasty (doporučuji opatrnost, ale její přínos je exkluzivní), přidáme malou špetku soli, velkou špetku cukru a trochu pepře.

  3. Vše smícháme a případně dochutíme. Podáváme za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!