Vinná klobáska v těstíčku a bylinkách s opečeným bramborem

Recepty, Jiné maso

Suroviny

800 g vinné klobásy
sůl
mletý čerstvý pepř
80 g hořčice
špetka kurkumy
špetka uzené červené papriky
pažitka
libeček
2 vejce
solamyl na posypání
100 ml mléka
100 g uzeného strouhaného sýra

Postup přípravy receptu

  1. Vinnou klobásu zatočíme do spirálek, posypeme solamylem a přichytíme špejlemi.

  2. Vejce ušleháme s uzeným strouhaným sýrem, solí, kořením, bylinkami a hořčicí.

  3. Klobásku obalíme v těstíčku a smažíme na plechu s pečícím papírem dozlatova.

  4. Podáváme s opečeným bramborem a červenou naloženou řepou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!