Vepřové nudličky s bramborovými dukátky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

300 g vepřových nudliček z plece
2 lžíce oleje
malá cibule
150 g smetanového bílého jogurtu
1 plná lžíce dijonské hořčice
1 lžička hnědého cukru
červená kapie
sůl
pepř
sladká paprika
chilli
500 g menších brambor
lžíce másla
2 stroužky česneku
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli, přisypeme nudličky masa a necháme zatáhnout.

  2. Jogurt smícháme s hořčicí a kořením. Společně s kapií přidáme k masu a dusíme do měkka.

  3. Neoloupané brambory dobře umyjeme a nakrájíme na 1 cm plátky. Naskládáme na plech s pečícím papírem těsně vedle sebe.

  4. Pečeme do zlaté barvy. Před dopečením potřeme rozpuštěným máslem s utřeným česnekem a solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!