Vepřové maso se žampiony a rýží
Recepty, Vepřové masoPostup Vepřové maso se žampiony a rýží
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na kostky(jako na guláš), cibuli na plátky, žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky.
Pánev připravíme s olejem na který vložíme kostky masa.
Jakmile se maso zatáhne do sebe, přidáme pokrájené plátky cibule a společně promícháme. Okořeníme kmínem a pepřem a podlijeme trochou vody, aby se maso zespodu nechytlo na pánev.
Podlíváme dokud maso není měkké.
Jakmile je maso měkké vhodíme žampiony a společně promícháme.
Pokud se zdá, že omáčka je málo hustá, můžeme zahustit smetanou a hladkou moukou.
Povaříme maso se žampiony a podáváme s rýží.