Vepřové kotletky v alobalu

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 plátky vepřové kotlety
hořčice plnotučná
cibule
2 plátky slaniny
tvrdý sýr (eidam 30%)
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso si omyjeme, naklepeme, posolíme a opepříme z obou stran.

  2. Dáme na kousek alobalu a horní stranu potřeme hořčicí, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka a dáma na maso.

  3. Přes to poklademe plátek slaniny a zabalíme do alobalu.

  4. Dáme do zapékací misky kterou trochu na dno podlijeme vodou.

  5. Pečeme asi 20-25minut.

  6. Před dopečením rozbalime alobal a postrouháme sýrem a už dopékáme otevřené až se sýr rozteče. Podávám s americkým bramborem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!