Vepřové kostky v Zeleném tajemství Thajska
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 350 g vepřového masa kuřecího masa nebo rybího masa
- 1 sáček (směsi) Zeleného tajemství z Thajska
- 1 smetana
- 1 zelená paprika
- 1 červená paprika
- 1 cibule
- 1 cuketa
- 1 lžíce mouky
- 100 ml vody
- 1-3 lžíce slunečnicového oleje
Postup Vepřové kostky v Zeleném tajemství Thajska
Postup přípravy receptu
-
Omytou zeleninu a maso nakrájíme na kostky.
Maso obalíme v mouce a přidáme k cibuli, kterou jsme si orestovali na oleji.
Přidáme celý sáček směsi Zelené tajemství Thajska, dobře promícháme, přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.
Potom přidáme papriky a cuketu, ještě chvíli povaříme a na závěr přilijeme smetanu a jen zlehka necháme přejít varem.Jako příloha se doporučují těstoviny, brambory, nebo basmati rýže.