Vepřové kostky v Zeleném tajemství Thajska

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

350 g vepřového masa kuřecího masa nebo rybího masa
1 sáček (směsi) Zeleného tajemství z Thajska
1 smetana
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 cibule
1 cuketa
1 lžíce mouky
100 ml vody
1-3 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Omytou zeleninu a maso nakrájíme na kostky.

  2. Maso obalíme v mouce a přidáme k cibuli, kterou jsme si orestovali na oleji.

  3. Přidáme celý sáček směsi Zelené tajemství Thajska, dobře promícháme, přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.

  4. Potom přidáme papriky a cuketu, ještě chvíli povaříme a na závěr přilijeme smetanu a jen zlehka necháme přejít varem.Jako příloha se doporučují těstoviny, brambory, nebo basmati rýže.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!