Vepřové kostky samotáře Rermora

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

250 g vepřové krkovičky
3 ks střední cibule
koření čubrica
kečup
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku nakrájíme na kostky. Osolíme, přisypeme 2 PL koření čubrica a dobře promícháme s nahrubo nakrájenou cibulí.

  2. Směs dáme do kastrůlku s pokličkou. Vložíme do trouby, podlijeme troškou vody a pamalu pečeme při 150 st.C 40 minut - (chuť čubrice se dostane do masa).

  3. Poté přidáme trošku kečupu a vše opět promícháme. Dále pečeme dalších 40 minut.

  4. Na závěr teplotu zvedneme na 200 stC a necháme udělat horní krustu“- (pokud nechceme,tak nemusíme).

  5. Vše chutná nejlépe druhý den. Podáváme s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!