Vepřová srdíčka v hořčičné omáčce
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 2 vepřové srdíčka
- 1 cibule
- olej
- 1 lžíce mleté červené papriky
- 1 kelímek sladké smetany
- 1 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce hořčice
- sůl
Postup Vepřová srdíčka v hořčičné omáčce
Postup přípravy receptu
-
Bravčové srdiečka narežeme na plátky.
Narezanú cibuľu orestujeme na troche oleja, pridáme mletú papriku, vložíme srdiečka, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Vmiešame horčicu.
V smotane rozmiešame múku a srdiečka zahustíme.
Necháme na slabom plameni 10 minút povariť a podávame s cestovinami, zemiakmi alebo knedľou.