Vepřová pikantní miniroládka se sýrem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřové medailonky dle počtu strávníků (z panenky, krkovičky…)
plátek Camembertu na každý medailonek
1 KL omáčky Taco Sauce Medium na každý plátek masa (rajčatová omáčka s cibulí, chilli papričkami a japaleňo papričkami – Lídl)
sůl
pepř
worchester
sojová omáčka
smetana (dle naší volby)
tuk
vývar na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Medailonky rukou rozklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme omáčkou, necháme hodinu odležet. Poté vložíme plátek sýra. Srolujeme, upevníme třeba párátky.

  2. Na rozehřátém tuku zprudka orestujeme z obou stran a podlijeme jen do poloviny výše závitků. Dusíme do měkka dle kvality masa 20-30 minut Maso výpekem poléváme. Omáčku dochutíme, můžeme zjemnit smetanou.

  3. Jako přílohu jsem dělala zeleninové špagety, ale určitě jde i rýže nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!