Veganské proteinové brownies
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 60 g drcených ovesných vloček
- 250 g celozrnné hladké mouky
- 60 g konopného proteinu
- 15 g karobového prášku
- 100 – 120 g javorového (nebo jiného) sirupu
- 220 g oloupaného jablka
- 350 ml rostlinného mléka
Postup Veganské proteinové brownies
Postup přípravy receptu
-
V míse promíchejte vločky s moukou, proteinem a karobem. Přidejte nahrubo nastrouhané jablko, sirup a rostlinné mléko. Promíchejte.
Pekáček vyložte pečícím papírem a směs do něj vlijte. Rozetřete na stejnoměrnou vrstvu a vložte do trouby předehřáté na 170 °C. pečte asi 25 minut.
Brownies dejte přes noc do lednice uzavřené v plastové krabičce. Budou pak mnohem vláčnější.