Utopenci - ráno naložit, večer baštit

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

2 libové párky
1 střední cibule
nálev:
2 lžíce octa
2 lžíce oleje
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce worcesteru
2 lžíce kečupu
2 lžíce chilli omáčky
4 lžíce vody

Postup přípravy receptu

  1. Párky nakrájíme na kolečka, cibuli na půlkolečka.

  2. Všechny suroviny na nálev dáme do kastrůlku a svaříme.

  3. Do sklenice dáme půlku nakrájených párků a cibule, zalijeme polovinou horkého nálevu, přidáme zbytek párků a cibule, dolijeme zbylý nálev.

  4. Zavřeme a dáme do lednice. Když vychladne, je jedlé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!