Treska v alobalu
Recepty, RybySuroviny
- Brambory
- treska (nebo jina ryba)
- cibule
- porek
- rapikaty celer
- mrkev
- maslo
- rybi koreni
- koreni na brambory
- pripadne mlety kmin
- tymian (vse primerene, aby kazdy na svou porci dostal ode vseho kousicek a cele se to veslo)
- (Pokud nekdo neco prida, nic se nedeje...delam pokazde trosku jinak, podle toho co mam v lednici... Napr. paprika, zampiony, rajcata, syr, krevety, ap.)
- Pro fajnsmekry rybu pokapeme citronem, ja jen pro sebe, kluci to pak nechteji)
Postup Treska v alobalu
Postup přípravy receptu
-
Na vetsi kus alobalu si polozime brambory na kolecka, posypeme korenim na brambory nebo jen sul a kmin. Pak polozime rybu, posypeme rybim korenim a troskou tymianu, ale opravdu jen malinko, at to pekne voni, ale neprebije chut ryby. No a pak zeleninu tak nejak primerene. Nakonec polozime nahoru poradny platek masla a zabalime. Soupnem do trouby predehrate na 200-220°C a peceme cca 1 hodinu.