Těstoviny s pečeným masem a zeleninou

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300-400 g drobnějších těstovin
maso grilované, pečené, jakékoliv co zbylo třeba od oběda
1 větší cibule
2 stroužky česneku
5 žampionů
2 barevné papriky
1 jarní cibulka
1 lžíce sádla (pokud není výpek)
sůl
pepř
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme okapat. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na kousky a česnek na plátky.

  2. Přidáme nakrájené žampiony, cibulku a papriku. Ochutíme a dusíme, aby paprika byla na skus. Podle potřeby podlijeme trochou vody nebo piva.

  3. Maso, pokud má kosti, obereme a nakrájíme. Já jsem měla zbytek hovězí pečeně. Přidáme maso, promícháme a nakonec přidáme těstoviny. Společně už jen prohřejeme a posypeme pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!