Teplý salát (porajská večeře)
Recepty, SalátySuroviny
- 0,5 kg kuřecího masa
- 300 g hlívy ústřičné
- 15 dkg Eidamu
- (1/2 balíků) těstovin cca 250 g
- Podravka
- sůl
- petrželka
Postup Teplý salát (porajská večeře)
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme těstoviny dle návodu a nebo použijeme těstoviny, které nám zbyly od oběda.
Pak si na pánvi osmahneme kuřecí maso a hlívu ústřičnou.
Kořeníme dle chuti-já dávam podravku. Je dobré nechat nějakou domu smažit pod pokličkou, aby nebyla hlíva tvrdá.
Když je vše měkké, přidáme těstoviny. Mícháme.
Pak přidáme nastrouhaný eidam a mícháme, dokud se pěkně nerozplizne. Podáváme ještě za tepla.