Teplý salát (porajská večeře)

Recepty, Saláty

Suroviny

0,5 kg kuřecího masa
300 g hlívy ústřičné
15 dkg Eidamu
(1/2 balíků) těstovin cca 250 g
Podravka
sůl
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme těstoviny dle návodu a nebo použijeme těstoviny, které nám zbyly od oběda.

  2. Pak si na pánvi osmahneme kuřecí maso a hlívu ústřičnou.

  3. Kořeníme dle chuti-já dávam podravku. Je dobré nechat nějakou domu smažit pod pokličkou, aby nebyla hlíva tvrdá.

  4. Když je vše měkké, přidáme těstoviny. Mícháme.

  5. Pak přidáme nastrouhaný eidam a mícháme, dokud se pěkně nerozplizne. Podáváme ještě za tepla.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!