Sýr a žravé myšky (s foto postupem na myšky)

Recepty, Dorty

Suroviny

jako vždy holky (najdete u mích dalších receptů)

Postup přípravy receptu

  1. Základ je kulatý korpus, po namazání krémem a ztuhnutí, vyndáme z lednice a vykrojíme širší porci, mezi chlazením dortu jsem si obarvila marcipán na žluto a oranžovo.

  2. Žlutý si vyválíme a první potáhneme vykrojený střed (vnitřek dortu), potom vyválíme větší kus oranžového marcipánu a potáhneme zbytek dortu, stejně postupujeme i u vykrojeného kusu. Dortík hodíme do lednice opět chladit.

  3. A připravíme si myšky - více foto postup, ruce jsem si sypala kakaem, aby se mi marcipán na ruce nelepil, ale můžete použít i škrob.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!