Svěží tvarohovo-smetanový krém s jahodami

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 tvarohy (ve vaničce)
smetana ke šlehání
zakysaná smetana
čerstvé jahody
piškoty
moučkový cukr
káva
máta na ozdobení

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme si ušlehanou šlehačku s tvarohem a zakysankou.

  2. Do krému přidáme tak 3 - 4 lžíce moučkového cukru.

  3. Do skleniček (já používám whiskovky) dáme na dno 2 piškoty a pokapeme je kávou.

  4. Piškoty potřeme troškou krému.

  5. Na krém poklademe nakrájené jahody a přidáme vrstvu krému.

  6. Na krém dáme opět dva piškoty, které pokapeme kávou a potřeme je krémem.

  7. Na krém přijdou zase nakrájené jahody a na jahody poslední vrstva krému.

  8. Jahody co nám zbyly rozmixujeme, ocukrujeme a přidáme jako poslední vrstvu na krém.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!