Těstoviny s fenyklem
Recepty, TěstovinySuroviny
- 400 g těstovin
- 2 fenykly
- 1 cibule
- 200 g mascarpone
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- olej
- ořechy
- šťáva z 1/2 citronu
Postup Těstoviny s fenyklem
Postup přípravy receptu
-
Fenykel nakrájame na pásiky.
Cestoviny uvaríme al dente a scedíme.
Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme fenykel a restujeme cca 3 minúty. Osolíme, okoreníme a pridáme šťavu z ½ citróna.
Na panvici orestujeme na plátky nakrájaný cesnak, pridáme cestoviny a za stáleho miešania 2 min restujeme. Pridáme fenyklovú zmes, mascarpone a opäť za stáleho miešania ohrievame asi 2 minúty.
Na tanieri porcie posypeme sekanými orechami a hneď podávame.