Srbská vepřová směs

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

200 g vepřové kýty
150 g sterilované kapie
100 g sterilovaných žampionů
100 g pórku
1 cibule
2 lžice rajského potlaku
sójová omáčka
sůl
olej
pepř černý mletý
omáčka k masu

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na jemno.

  2. Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme dozlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a necháme dusit 45 minut, až bude maso měkké.

  3. Přidáme žampiony, sterilované papriky, pórek, rajský protlak, sójovou omáčku. Vše smícháme dohromady a necháme 15 minut provařit.

  4. Podáváme s rýží či bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!