Srbská vepřová směs
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 200 g vepřové kýty
- 150 g sterilované kapie
- 100 g sterilovaných žampionů
- 100 g pórku
- 1 cibule
- 2 lžice rajského potlaku
- sójová omáčka
- sůl
- olej
- pepř černý mletý
- omáčka k masu
Postup Srbská vepřová směs
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na jemno.
Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme dozlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a necháme dusit 45 minut, až bude maso měkké.
Přidáme žampiony, sterilované papriky, pórek, rajský protlak, sójovou omáčku. Vše smícháme dohromady a necháme 15 minut provařit.
Podáváme s rýží či bramborami.