Špagety se sýrovou omáčkou II
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- balíček bezvaječných těstovin - špagety Grossini
- 100 g sýr Käserei Champignon DORBLU - Edelpilzkäse, 50% Fett i. Tr.
- 1 tavený sýr SMETANITO
- mléko nebo smetana na zředění
Postup Špagety se sýrovou omáčkou II
Postup přípravy receptu
-
Do velkého množství osolené vroucí vody dáme vařit špagety. Doba vaření se řídí návodem a stupněm měkkosti, jaký máme rádi.
Současně dáme do kastrůlku rozpustit nastrouhaný plísňový sýr a tavený sýr. Neustále mícháme, až v omáčce nejsou žádné hrudky. Průběžně dořeďujeme mlékem, až dosáhneme požadované hustoty.
Uvařené špagety scedíme, nandáme na talíř a zalijeme omáčkou. Ihned podáváme a jíme, dokud je vše teplé (sýr rád rychle chladne a tuhne).