Špagety se sýrovou omáčkou II

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

balíček bezvaječných těstovin - špagety Grossini
100 g sýr Käserei Champignon DORBLU - Edelpilzkäse, 50% Fett i. Tr.
1 tavený sýr SMETANITO
mléko nebo smetana na zředění

Postup přípravy receptu

  1. Do velkého množství osolené vroucí vody dáme vařit špagety. Doba vaření se řídí návodem a stupněm měkkosti, jaký máme rádi.

  2. Současně dáme do kastrůlku rozpustit nastrouhaný plísňový sýr a tavený sýr. Neustále mícháme, až v omáčce nejsou žádné hrudky. Průběžně dořeďujeme mlékem, až dosáhneme požadované hustoty.

  3. Uvařené špagety scedíme, nandáme na talíř a zalijeme omáčkou. Ihned podáváme a jíme, dokud je vše teplé (sýr rád rychle chladne a tuhne).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!