Špagety s omáčkou z vepřové konzervy
Recepty, OmáčkySuroviny
- 300 g špaget
- 1 vepřová konzerva nebo sklenice (měla jsem domácí, ale dají se koupit dobré třeba z Lidlu)
- 1 velká cibule
- 4-5 stroužků utřeného česneku
- 400 g drcených rajčat
- bylinky (libeček, rozmarýn, bazalka)
- trochu kvalitního kečupu (podle potřeby)
- sůl
- pepř
- špetka mleté skořice
- hodně strouhaného sýru
Postup Špagety s omáčkou z vepřové konzervy
Postup přípravy receptu
-
Z konzervy (sklenice) odebereme sádlo a drobně nakrájenou cibuli necháme opéct dozlatova. Nakonec necháme rozvonět česnek. Přidáme maso z konzervy a rozmělníme.
Vlijeme rajčata, přisypeme koření a necháme chvíli probublat. Podle hustoty přidáme kečup, nebo taky trochu vody. Dochutíme bylinkami a kořením.
Mezitím vším uvaříme špagety a po scezení podáváme s omáčkou, sypané hojně strouhaným sýrem a nakrájenými bylinkami.