Segedínský guláš s výpočtem kJ
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 665 g vepřové kýty
- 500 g kysaného zelí
- 216 g cibule
- 4 stroužky česneku
- 2 lžíce vepřového sádla
- smetana 30%
- 3 lžičky mleté sladké papriky
- 1/2 lžičky chilli
- 1,5 l vody
- pepř
- sůl
- 2 lžičky drcený kmín
Postup Segedínský guláš s výpočtem kJ
Postup přípravy receptu
-
Na sádle opečeme cibulku do sklovata. Přidáme maso a dále opékáme. Když je maso opečené přidáme papriku, kmín, chilli a zarestujeme. Poté přidáme zelí promícháme a zalijeme vodou.
Přivedeme k varu. Vaříme dokud maso není měkké. Nakonec přilijeme smetanu a krátce povaříme. Když bude guláš moc řídký, zahustíme moukou nebo jíškou.