Salát z vařeného květáku se zeleninou

Recepty, Saláty

Suroviny

1 mensi hlavka kvetaku
3/4 hrnku sladkokyselych okurek, nakrajenych na mensi kousky
1/2 cervene cibule, nakrajene na jemno
1 velka mrkev, okrajena a nastrouhana na hrubem struhadle
8 vajec, uvarena, vychlazena a nakrajena na mensi kousky
1 cajova lzicka sladke papriky
2-3 stonky rapikateho celeru, nakrajeneho na jemno
1 mensi cervena paprika, nakrajena na mensi kousky
1 mensi zelena paprika, nakrajena na mensi kousky
omeleta z jednoho vajicka, nakrajena
plnotucna majoneza (kdo jak ma rad)
sul, pepr

Postup přípravy receptu

  1. Kvetak rozebereme na mensi ruzicky a uvarime ho v osolene vode do polomekka. Scedime a nechame vychladnout.

  2. V mensi misce rozmichame papriku s majonezou a pridame do vychladleho kvetaku. K tomu vlozime vsechny ostatni ingredience a lehce zamichame. Ochutname, je-li treba, dochutíme.

  3. Servirujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!