Salát s uzenými krevetami

Recepty, Saláty

Suroviny

1 sáček uvařené rýže
1 střední mrkev
1 hrst pórku
2 hrsti čínského zelí
1 malá zakysaná smetana
sůl
kayenský pepř mletý
10 dkg uzených tygřích krevet
listy čínského zelí
cherry rajčata na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Uvařenou rýži smícháme s nastrouhanou mrkví a najemno nakrájeným pórkem.

  2. Přidáme čínské zelí, nakrájené krevety a zakysanou smetanu osolenou a opepřenou. Kdo nemá rád zakysanou smetanu, může dát na spojení všech ingrediencí tatarskou omáčku.

  3. Na ozdobu si necháme celé krevety. Servírujeme na listy čínského zelí a dozdobíme rajčátky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!