Salát s krevetami, jablkem a avokádem
Recepty, SalátySuroviny
- čerstvé očištěné krevety
- česnek
- zelené jablko
- avokádo
- cherry rajčátka
- jarní cibulka
- červená cibule
- trochu oleje
- kokosové lupínky
- kešu oříšky
- Zálivka:
- citronová šťáva
- rybí omáčka
- palmový nebo třtinový cukr
- chilli olej
- drcené nesolené arašídy
Postup Salát s krevetami, jablkem a avokádem
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi nasucho krátce opražte kokosové lupínky a dejte je stranou.
Krátce opražte drcené nesolené arašídy.
Na pánev kápněte trochu oleje, opečte krevety a ochuťte je prolisovaným česnekem.
Z uvedených surovin připravte zálivku.
Jablko, avokádo, rajčátka a obě cibule nakrájejte, promíchejte se zálivkou, posypte kešu oříšky, kokosovými lupínky a poklaďte opečenými krevetami.