Salát s krevetami, jablkem a avokádem

Recepty, Saláty

Suroviny

čerstvé očištěné krevety
česnek
zelené jablko
avokádo
cherry rajčátka
jarní cibulka
červená cibule
trochu oleje
kokosové lupínky
kešu oříšky
Zálivka:
citronová šťáva
rybí omáčka
palmový nebo třtinový cukr
chilli olej
drcené nesolené arašídy

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi nasucho krátce opražte kokosové lupínky a dejte je stranou.

  2. Krátce opražte drcené nesolené arašídy.

  3. Na pánev kápněte trochu oleje, opečte krevety a ochuťte je prolisovaným česnekem.

  4. Z uvedených surovin připravte zálivku.

  5. Jablko, avokádo, rajčátka a obě cibule nakrájejte, promíchejte se zálivkou, posypte kešu oříšky, kokosovými lupínky a poklaďte opečenými krevetami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!