Rychlá, zdravá a chutná večeře
Recepty, RybySuroviny
- 2 konzervy uzené makrely ve vl. šťávě nebo oleji
- čerstvou zeleninu na oblohu (sal. okurka, rajčata, červená paprika...)
- 1 malou cibuli nebo pórek na kolečka
- kousek Blaťáckého zlata nebo podobného sýru
- Na přelití:
- šťáva z konzerv
- čerstvě mletý pepř podle chuti
- 1 lžička vrchem kurkumy
- 3 lžičky citronové šťávy
- 2 lžíce nasekané petrželky
Postup Rychlá, zdravá a chutná večeře
Postup přípravy receptu
-
Ze surovin je vše jasné, jen šťávu přelijeme přes rybu a sýr. Kombinace pepře a kurkumy je zdravá pro tělo. Dá se používat do všeho (váhala bych u žemlovky a rýžového nákypu, i když barvička by to byla hezká).