Rychlá ryba s pikantními rajčaty
Recepty, RybySuroviny
- 400 g filetů aljašské tresky
- 3-4 rajčata
- 3 lžíce olivového oleje
- sůl
- pepř
- kmín
- 1 lžička italských bylinek
- 1 červená feferonka (nemusí být)
- tabasco
Postup Rychlá ryba s pikantními rajčaty
Postup přípravy receptu
-
Rybí filety posolíme a posypeme kmínem. Na rozehřátém oleji opečeme, tak 2 až 3 minuty z každé strany. Vyjmeme z pánve a dáme stranou (zakryjeme, abychom udrželi teplé).
Nakrájená rajčata dáme do pánve, přidáme italské bylinky a zakápneme tabaskem. Můžete přidat i nasekanou feferonku. Vše promícháme. Stačí restovat tak 2 minuty. S pánví při restování kroužíme po vařiči, aby se vytvořila omáčka.
Rybu přeneseme na talíř, přidáme rajčata s omáčkou a dochutíme pepřem.
Podáváme s vařenými bramborami nebo dalamánkem. Ve finále ještě trochu opepříme.