Rybí polévka samotáře Rermora

Recepty, Polévky

Suroviny

Trochu masa z půlky kapra
Hrst mražené polévkové směsi
Máslo
Sůl
Mletý muškátový květ
Mletý pepř
Libeček
Petržel
Vajíčko 1ks

Postup přípravy receptu

  1. Z půlky nebohého kapra (dej mu pánbůh věčnou slávu) vyřízneme ploutve s trochou masa a uděláme z nich vývar.

  2. Po cca 25 minutách maso obereme - a to velmi důkladně!!!

  3. V jiném kastrůlku osmahneme na troše másla hrst či dvě mražené zeleniny do polévky.

  4. Potom přilijeme vývar i obrané maso.

  5. Dáme vařit a dochutíme muškátovým květem,solí a dalším kořením.

  6. Ke konci vmícháme jedno vejce a minutku ještě povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!