Rybí karbanátky s jarní cibulkou
Recepty, RybySuroviny
- 200 g rybího masa z tresky, lososa, kapra...
- 2 jarní cibulky
- 1 vejce
- sůl
- pepř mletý
- chilli paprička dle chuti
- cca hrstka čerstvé strouhanky
- olej
Postup Rybí karbanátky s jarní cibulkou
Postup přípravy receptu
-
Rybí maso používáme čerstvé nebo rozmrazené, bez kostí a bez přidané vody. Maso rozmixujeme v kutru, přidáme vejce, osolíme a okořeníme pepřem a chilli papričkami dle chuti. Do směsi vmícháme drobně pokrájené cibulky i s částí zelené nati a zahustíme čerstvou strouhankou tak, aby byla směs kompaktní, ale ne příliš tuhá.
Ze směsi vytvoříme menší placičky, které smažíme z obou stran dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.