Rybí guláš
Recepty, RybySuroviny
- Ingredience:
- 0,5 kg tilapie (filety)
- 2 cibule
- 1 polévková lžíce červené papriky
- Sůl
- Sádlo
- Kečup
- Česnek
- Kmín
- Hladká mouka na zahuštění
- Koření na dochucení podle své chuti
- Příloha knedlík chléb nebo těstoviny
Postup Rybí guláš
Postup přípravy receptu
-
V kastrolu rozpálíme sádlo, osmahneme cibulku, zaprášíme lžící červené papriky, pokud máme rádi ostřejší může být i trochu pálivé.
Když paprika obarví cibulku vložíme rybí maso.
Trošku maso opečeme, podlijeme vodou, přidáme rozetřený česnek, kmín, přidáme kečup, ochutíme kořením a solí podle své chuti.
V závěru zahustíme moukou.
Během přípravy opatrně mícháme. Mícháme opravdu opatrně, aby se maso nerozpadlo. Doba přípravy asi 20 minut.