Rybí guláš

Recepty, Ryby

Suroviny

Ingredience:
0,5 kg tilapie (filety)
2 cibule
1 polévková lžíce červené papriky
Sůl
Sádlo
Kečup
Česnek
Kmín
Hladká mouka na zahuštění
Koření na dochucení podle své chuti
Příloha knedlík chléb nebo těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. V kastrolu rozpálíme sádlo, osmahneme cibulku, zaprášíme lžící červené papriky, pokud máme rádi ostřejší může být i trochu pálivé.

  2. Když paprika obarví cibulku vložíme rybí maso.

  3. Trošku maso opečeme, podlijeme vodou, přidáme rozetřený česnek, kmín, přidáme kečup, ochutíme kořením a solí podle své chuti.

  4. V závěru zahustíme moukou.

  5. Během přípravy opatrně mícháme. Mícháme opravdu opatrně, aby se maso nerozpadlo. Doba přípravy asi 20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!