Rybí filety přikryté zeleninou, dvěma sýry a zakysanou smetanou

Recepty, Ryby

Suroviny

filety z aljašské tresky nebo jakékoliv ryby(měla jsem file a Pangasa)
1 lahůdková cibulka
kousek pórku
3 malá rajčátka
1 větší kapie(nebo paprika)
kousek tvrdého sýra(byl eidam)
kousek nivy
kousek másla
2 velké lžíce zakysané smetany
olej
šťáva z limetky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety si nakrájíme na kousky, osolíme, dáme do pekáčku, pokapeme je olejem a zastříkáme šťávou z limetky.

  2. V misce si smícháme: cibulku a pórek nakrájené na kolečka, kapii na čtverečky, rajčátka na 8 malých dílků.

  3. Nastrouháme nivu a tvrdý sýr, dáme zakysanou smetanu, všechno dobře promícháme i s rozpuštěným máslem a nandáme do pekáčku na filety.

  4. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-30 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!