Rybí filety přikryté zeleninou, dvěma sýry a zakysanou smetanou
Recepty, RybySuroviny
- filety z aljašské tresky nebo jakékoliv ryby(měla jsem file a Pangasa)
- 1 lahůdková cibulka
- kousek pórku
- 3 malá rajčátka
- 1 větší kapie(nebo paprika)
- kousek tvrdého sýra(byl eidam)
- kousek nivy
- kousek másla
- 2 velké lžíce zakysané smetany
- olej
- šťáva z limetky
- sůl
Postup Rybí filety přikryté zeleninou, dvěma sýry a zakysanou smetanou
Postup přípravy receptu
-
Rybí filety si nakrájíme na kousky, osolíme, dáme do pekáčku, pokapeme je olejem a zastříkáme šťávou z limetky.
V misce si smícháme: cibulku a pórek nakrájené na kolečka, kapii na čtverečky, rajčátka na 8 malých dílků.
Nastrouháme nivu a tvrdý sýr, dáme zakysanou smetanu, všechno dobře promícháme i s rozpuštěným máslem a nandáme do pekáčku na filety.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-30 minut.