Rolka Lukyho

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vanička polotovaru sekané z GLOBUSU
masový párek
vepřová roláda
plátkový sýr
vajíčka
uzený špek
červená paprika
sterilovaná kapie
cibule
máslo
sůl
hořčice
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Sekanou vyndáme z vaničky ve které se prodává a dá se na namočenou potravinovou polovinu fólie a druhou půlku přehrneme a rozválíme.

  2. Na takto získanou placku natřeme hořčici a postupně skládáme: plátky vepřové (drůbeží) rolády, na toto plátky sýra, usmažená vajíčka s cibulkou a špekem.

  3. Na toto pak nakrájený lusk papriky a papriku zavařenou v nálevu. Dále masovou klobásu, rozumně osolíme a opepříme. Lze použít i různá dochucovadla.

  4. Celé svineme a již hotovou zavineme do alobalu. Vzniklou šišku vložíme do malé vodní lázně na vyšší plech do trouby.

  5. Zprvu pečeme cca 70 minut asi na 190°C a pak vyndáme z alobalu a dopečeme cca 20 minut na 170°C. Vše záleží na troubě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!