Roládky
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 1. roláda
- 500 g mletého krůtího masa
- rozinky (může být i kandované nebo sušené ovoce - nakrájet na malé kousky)
- vlašské ořechy (arašídy, jakékoliv máte rádi - nakrájet na malé kousky)
- 2. roláda
- 500 g mletého vepřového masa
- červená paprika
- žlutá paprika (nakrájet na malé kousky)
- sůl
Postup Roládky
Postup přípravy receptu
-
Suroviny smícháme dohromady. 1. roláda je spíš na sladko a druhá na slano.
Zabalíme je do alobalu (lepší jsou dvě vrstvy).
Zabalené roládky vložíme do pekáče a podlijeme vodou.
Pečeme v trobě asi 20-25 minut.
Roládky necháme vychladnout a krájíme na tenké plátky. Podáváme studené.