Rizoto s uzeným masem a hráškem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 malá cibule
- 2 lžíce sterilovaného hrášku
- 1 lžíce slunečnicového oleje
- 3 lžíce mražené zeleniny Mochovanka
- mletý černý pepř
- 1 sáček rýže ve varném sáčku
- sůl
- 3-4 lžíce vařeného uzeného masa ze žeber
Postup Rizoto s uzeným masem a hráškem
Postup přípravy receptu
-
Maso obrané z uvařených uzených žeber nakrájíme na drobno.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří.
Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.