Rizoto s uzeným masem a hráškem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 malá cibule
2 lžíce sterilovaného hrášku
1 lžíce slunečnicového oleje
3 lžíce mražené zeleniny Mochovanka
mletý černý pepř
1 sáček rýže ve varném sáčku
sůl
3-4 lžíce vařeného uzeného masa ze žeber

Postup přípravy receptu

  1. Maso obrané z uvařených uzených žeber nakrájíme na drobno.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme zeleninu, krátce jí orestujeme a zalijeme asi 3 lžícemi vývaru z masa. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud se vývar neodpaří.

  3. Dochutíme solí, pepřem a přidáme uvařenou rýži. Na závěr vmícháme propláchnutý a okapaný sterilovaný hrášek.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!