Živáňské kousky s žampiony a řapíkatým celerem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřové kýty
1/2 svazku řapíkatého celeru
4 žampiony
2 cibule
100 ml olivového oleje
1 menší palička česneku
2-3 pl živáňského koření
1 kl Solamylu
voda

Postup přípravy receptu

  1. Maso a celer si nakrájíme na kostky, česnek na plátky, přidáme živáňské koření, olej. Vše zamícháme a dáme do lednice odležet, nejlépe do druhého dne.

  2. Cibule nakrájíme na kostičky, zpěníme na oleji, přidáme nachystané maso, necháme zatáhnout. Žampiony si očistíme, nakrájíme na plátky a dáme k masu. Podlejeme a dusíme. Nakonec zahustíme solamylem a provaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!