Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Recepty, RybySuroviny
- 4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem
- 2 lžičky nastrouhané citronové kůry
- 2 lžičky čerstvého kopru
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu
- bílý pepř
- sůl
- olivový olej
- kousek másla
Postup Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Postup přípravy receptu
-
Rybí maso marinujeme dvě hodiny v citronovo-bylinkovo-česnekové směsi.
Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo, a grilujeme z obou stran mírně dočervena. V případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády.
Na závěr na hotové porce položíme kousek studenéno másla a ozdobíme plátky citronu a bylinkami.