Domácí jemná hermelínová pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

1 Hermelín
2 vejce uvařená natvrdo
200 g měkkého salámu (šunkáček nebo jiný salám)
1 větší nastrouhaná cibule
nať z jarní cibulky
1 zakysaná smetana
1 sáčková majolka
1 lžička dijonské hořčice
sůl a pepř podle vlastni chuti
na zdobení:
petrželka, pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Všechny uvedené suroviny (Hermelín, vejce, salám a cibuli) nahrubo nastrouháme. Cibulku nasekáme. Vše osolíme, opepříme, smícháme se zakysanou smetanou a majolkou. Přidáme dijonskou hořčici.

  2. Promícháme, necháme tak dvě hodiny uležet a podáváme na toustovém tmavém chlebu nebo na nakrájených bagetách. Zdobíme nastrouhaným salámem a pažitkou nebo petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!