Přírodní kotlety se zeleninou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 kotlety bez kosti
- 100 ml bílého vína
- 1 mladá cuketa
- 2 červené papriky
- 5 mladých cibulek
- větvička rozmarýnu
- vývar
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- 1 lžíce másla
- olivový olej
Postup Přírodní kotlety se zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme olej, kotlety na okrajích nařízneme a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme, přilijeme víno, které necháme z poloviny vyvařit.
Přidáme vývar (kotlety ale nemají být celé ponořené) a dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme očistěnou a pokrájenou zeleninu, snítku rozmarýnu a společně doděláme.
Nakonec vmícháme lžíci chladného másla.