Podzimní maso z lorny
Recepty, GrilováníSuroviny
- asi 1,5 kg libovějšího bůčku bez kosti
- asi 0,75 kg krkovice
- větší celer
- 3-4 větší mrkve
- 2-3 cibule
- olej
- plechovka loupaných, krájených rajčat
- koření Hungária (Poznámka)
- sůl
Postup Podzimní maso z lorny
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na větší kousky, posolíme, posypeme kořením, promícháme a uložíme zatím do lednice.
Na oleji osmažíme hrubě strouhaný celer, mrkve a krájenou cibuli a vše urovnáme na dno lorny.
Na zeleninu rozložíme maso, pak obsah plechovky rajčat, podlijeme vodou a dáme grilovat na oheň. V průběhu grilování hlídáme tekutinu pod masem, doléváme podle potřeby.
Hotové maso podáváme s chlebem.