Podmáslový chleba celozrnný

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

340 ml podmáslí
2 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce octa
2 lžíce oleje (nejlépe Bertolli classico)
1 lžička kmínu
2 lžičky soli
špetka hnědého cukru (poprášit droždí)
1/4 čerstvého droždí (10 g)
200 g hladké mouky (používám pšeničnou hladkou chlebovou)
100 g špaldové mouky
100 g mouky celozrnné žitné
100 g mouky celozrnné pšeničné
100 g slunečnicová semínka (dle chuti)

Postup přípravy receptu

  1. Základní program, střední pečení, malý chleba.

  2. Nejdříve tekuté suroviny a pak ostatní.

  3. Když máte namočené semínka, můžete dát rovnou, jinak po signálu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!