Podmáslový chleba celozrnný
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 340 ml podmáslí
- 2 lžíce bílého jogurtu
- 1 lžíce octa
- 2 lžíce oleje (nejlépe Bertolli classico)
- 1 lžička kmínu
- 2 lžičky soli
- špetka hnědého cukru (poprášit droždí)
- 1/4 čerstvého droždí (10 g)
- 200 g hladké mouky (používám pšeničnou hladkou chlebovou)
- 100 g špaldové mouky
- 100 g mouky celozrnné žitné
- 100 g mouky celozrnné pšeničné
- 100 g slunečnicová semínka (dle chuti)
Postup Podmáslový chleba celozrnný
Postup přípravy receptu
-
Základní program, střední pečení, malý chleba.
Nejdříve tekuté suroviny a pak ostatní.
Když máte namočené semínka, můžete dát rovnou, jinak po signálu.