Hamburger s grilovaným Hermelínem

Recepty, Grilování

Suroviny

hamburgrové bulky
Hermelín
Na marinádu:
olej
bylinky
sůl
pepř
2 stroužky česneku
Na oblohu:
šalotka
slanina
červená paprika
ledový salát

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve připravíme marinádu. Olej smícháme s bylinkami, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Touto marinádou Hermelín potřeme a zabalíme do alobalu.

  2. Vložíme na gril červenou papriku spolu s hermelínem a slaninou. Ugrilujeme a z papriky sundáme slupku.

  3. Připravíme bulku, kterou můžeme dát též na gril a zlehka ji ohřejeme do křupava. Obložíme ji salátem, slaninou, šalotkou, paprikou a Hermelínem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!