Pikantní grilované buřty na pivě s ostrým přelivem
Recepty, OstatníSuroviny
- 1000 g špekáčků
- 3 velké bílé cibule
- 2-3 stroužky prolisovaného česneku
- domácí kečup - podle každého
- ostrou omáčku Peppagai (Red Pepper Sauce)- podle každého
- 800 ml černého piva
Postup Pikantní grilované buřty na pivě s ostrým přelivem
Postup přípravy receptu
-
Špekáčky podélně rozpůlíme a uděláme několik zářezů. Velké cibule nakrájíme na kolečka, která poklademe do připraveného plechu. Na kolečka cibulí položíme nakrájené špekáčky. Zakapeme směsí z kečupu, česneku a ostré omáčky Peppagai.
Vše zalijeme černým pivem a necháme uležet cca 3 hodiny v chladu (můžeme nechat i přes noc). Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme na program gril. Grilujeme dozlatova. Podáváme s pečivem a chlazeným pivem..