Pečené vepřové s mrkví
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Veprove maso
- mrkev
- celer
- petrzel
- cesnek
- 2-3 cibule
- 5 kulicek noveho koreni
- 5 kulicek cerneho pepre
- bobkovy list
- olej
- sul
- pepr
Postup Pečené vepřové s mrkví
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme maso na plátky. Mrkev, petržel a celer na kousky. Česnek jak chcete.
Nakrájíme si cibulku a na oleji ji zpěníme na pekáči na plotně.
Opepřené a osolené maso zprudka osmažímě, aby se zatáhlo z obou stran.
Maso vyndáme a na tom samém osmažíme mrkev, celer, petržel, česnek, nové koření, pepř celý, bobkový list.
Až to provoní, tak přidejte maso, podlejte hrnečkem vody a zavřete pekáč. Dejte do trouby péct tak na 200°C. Já to dělám tak 2 hodinky. S brambůrkama je to výborné.:)