Pečené vepřové s mrkví

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Veprove maso
mrkev
celer
petrzel
cesnek
2-3 cibule
5 kulicek noveho koreni
5 kulicek cerneho pepre
bobkovy list
olej
sul
pepr

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme maso na plátky. Mrkev, petržel a celer na kousky. Česnek jak chcete.

  2. Nakrájíme si cibulku a na oleji ji zpěníme na pekáči na plotně.

  3. Opepřené a osolené maso zprudka osmažímě, aby se zatáhlo z obou stran.

  4. Maso vyndáme a na tom samém osmažíme mrkev, celer, petržel, česnek, nové koření, pepř celý, bobkový list.

  5. Až to provoní, tak přidejte maso, podlejte hrnečkem vody a zavřete pekáč. Dejte do trouby péct tak na 200°C. Já to dělám tak 2 hodinky. S brambůrkama je to výborné.:)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!