Enchiladas

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

kuřecí prsní řízek
3 ks pšeničné tortilly 6
černý fazolový krém
Taco koření
50 g strouhaného sýra
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a pomocí vidličky natrháme na vlákna. Vývarem z kuřete rozředíme fazolový krém do konzistence hustší omáčky. Maso okořeníme, přidáme trochu fazolové omáčky a polovinu sýra.

  2. Zbylou směsí naplníme tortilly, zarolujeme a naskládáme do zapékací misky. Tortilly přelijeme omáčkou, posypeme zbylým sýrem a dáme zapéct cca na 20 minut při 190°C. Podáváme se Salsou Verde a zakysanou smetanou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!