Paštikové dortíčky
Recepty, OstatníSuroviny
- 12-15 plátků toustového bílého chleba
- 200 g jemné paštiky (Delikátní paštika s brusinkami)
- 180 g pomazánkového másla bez příchuti
- sůl
- drcený pepř
- 50 g jemně nasekaných mandlí
- na ozdobení brusinkový džem
Postup Paštikové dortíčky
Postup přípravy receptu
-
Paštiku vymícháme s pomazánkovým máslem, osolíme, opepříme. Toustové chleby po třech spojíme s oblíbenou paštikou.
Ostřejším vykrajovátkem vykrájíme z chlebových komínků úhledná kolečka. Boky takto vzniklých dortíků potřeme částí paštikového krému a pak je obalíme v nasekaných mandličkách.
Zbylý krém dáme do sáčku s ozdobnou hubičkou a nastříkáme jej na dortíky. Nakonec nazdobíme vhodným ovocem.