Paštikové dortíčky

Recepty, Ostatní

Suroviny

12-15 plátků toustového bílého chleba
200 g jemné paštiky (Delikátní paštika s brusinkami)
180 g pomazánkového másla bez příchuti
sůl
drcený pepř
50 g jemně nasekaných mandlí
na ozdobení brusinkový džem

Postup přípravy receptu

  1. Paštiku vymícháme s pomazánkovým máslem, osolíme, opepříme. Toustové chleby po třech spojíme s oblíbenou paštikou.

  2. Ostřejším vykrajovátkem vykrájíme z chlebových komínků úhledná kolečka. Boky takto vzniklých dortíků potřeme částí paštikového krému a pak je obalíme v nasekaných mandličkách.

  3. Zbylý krém dáme do sáčku s ozdobnou hubičkou a nastříkáme jej na dortíky. Nakonec nazdobíme vhodným ovocem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!