Pařížské rohlíčky s krémem
Recepty, CukrovíSuroviny
- Těsto:
- kokoskové
- Krém:
- 400 ml 12% smetany (2 žluté kelímky)
- 4 lžíce polohrubé mouky
- 1 vanilkový cukr
- 2 žloutky
- 1/2 kostky Zlaté Hané nebo másla
- 2 lžíce rumu
- Poleva;, "1/2 kostky Zlaté Hané nebo másla
- 3 tyčinky ledových kaštanů
Postup Pařížské rohlíčky s krémem
Postup přípravy receptu
-
Z kokoskového těsta sáčkem stříkáme na papír cca 4 cm dlouhé rohlíčky. Upečeme při 150 st.C do zrůžovění 10 minut. Recept na kokoskové těsto je v poznámce.
V kastrolku smícháme smetanu, mouku, žloutky a vanilkový cukr. Svaříme na kaši, při vaření mícháme. Po vychladnutí našleháme s tukem a rumem do pěny.
Na rohlíčky sáčkem nastříkáme krém. Ve vodní lázni rozpustíme tuk a kaštany, rohlíčky v polevě namáčíme a odkládáme na papír. Dáme do chladu ztuhnout.