Pařížské rohlíčky s krémem

Recepty, Cukroví

Suroviny

Těsto:
kokoskové
Krém:
400 ml 12% smetany (2 žluté kelímky)
4 lžíce polohrubé mouky
1 vanilkový cukr
2 žloutky
1/2 kostky Zlaté Hané nebo másla
2 lžíce rumu
Poleva;, "1/2 kostky Zlaté Hané nebo másla
3 tyčinky ledových kaštanů

Postup přípravy receptu

  1. Z kokoskového těsta sáčkem stříkáme na papír cca 4 cm dlouhé rohlíčky. Upečeme při 150 st.C do zrůžovění 10 minut. Recept na kokoskové těsto je v poznámce.

  2. V kastrolku smícháme smetanu, mouku, žloutky a vanilkový cukr. Svaříme na kaši, při vaření mícháme. Po vychladnutí našleháme s tukem a rumem do pěny.

  3. Na rohlíčky sáčkem nastříkáme krém. Ve vodní lázni rozpustíme tuk a kaštany, rohlíčky v polevě namáčíme a odkládáme na papír. Dáme do chladu ztuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!