Pangasius zapečený se zeleninou

Recepty, Ryby

Suroviny

4 kousky pangasia
1 mrkev
1 petržel
100 g tvrdého sýra
1 vejce
koření na ryby
hladká mouka
sůl
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev, petržel a sýr nastrouháme najemno, promícháme a smícháme s celým vejcem.

  2. Rybu necháme rozmrznout, naporcujeme, lehce osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme dozlatova - ze začátku zprudka, pak pomalu.

  3. Opečené kousky ryby naskládáme na plech, na každý dáme zeleninovo-sýrovou směs a dáme na 15 minut zapéct do trouby pod gril. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!