Pangas se zeleninou v alobalu
Recepty, RybySuroviny
- 1/2 kg Pangase
- sůl
- koření na ryby
- červená paprika
- rajče
- cibule nebo zelená cibulka
- uzená krkovička nebo anglická slanina
Postup Pangas se zeleninou v alobalu
Postup přípravy receptu
-
Rybu necháme rozmrazit, otřeme papírovou utěrkou, osolíme, posypeme kořením na ryby nebo jakýmkoliv jiným kořením a necháme asi hodinu odležet.
Alobal potřeme olejem, položíme plátek uzené krkovičky nebo anglické, rybu, posypeme na nudličky nakrájenou paprikou, poklademe plátky rajčat a pokrájenou lahůdkovou cibulku nebo cibuli. Nahoru opět dáme plátek krkovičky nebo anglické.
Alobal pevně zabalíme a pečeme asi 1/2 hodiny. Z uzeného, ryby i zeleniny se vypeče dost šťávy na polití brambor.
Podáváme s vařeným bramborem a jakýmkoli zeleninovým salátem.