Pangas se zeleninou v alobalu

Recepty, Ryby

Suroviny

1/2 kg Pangase
sůl
koření na ryby
červená paprika
rajče
cibule nebo zelená cibulka
uzená krkovička nebo anglická slanina

Postup přípravy receptu

  1. Rybu necháme rozmrazit, otřeme papírovou utěrkou, osolíme, posypeme kořením na ryby nebo jakýmkoliv jiným kořením a necháme asi hodinu odležet.

  2. Alobal potřeme olejem, položíme plátek uzené krkovičky nebo anglické, rybu, posypeme na nudličky nakrájenou paprikou, poklademe plátky rajčat a pokrájenou lahůdkovou cibulku nebo cibuli. Nahoru opět dáme plátek krkovičky nebo anglické.

  3. Alobal pevně zabalíme a pečeme asi 1/2 hodiny. Z uzeného, ryby i zeleniny se vypeče dost šťávy na polití brambor.

  4. Podáváme s vařeným bramborem a jakýmkoli zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!